top of page
IMG_2343_edited_edited.png

Linnen

Specialisatie, vakmanschap, flexibiliteit, creativiteit, innovatie in linnen decoratiestoffen : dit zijn de waarden die wij koesteren.

 

Als familiebedrijf streeft Deltracon er continu naar om een persoonlijke relatie met zijn klanten op te bouwen om creatieve resultaten van de hoogste kwaliteit te garanderen. Elk product wordt perfect aan de smaak, noden en wensen van de klant aangepast.

Deltracon gaat de uitdagingen aan die gesteld worden door de nieuwe wereld met nieuwe en steeds veranderende noden en wensen van de consument.

 

In het licht hiervan streeft Deltracon naar een ecologische en faire productie waarbij de culturele erfenis van linnen en de vlasnijverheid bewaard wordt.

 

De vlasvezels die door Deltracon nauwkeurig gekozen worden, zijn altijd van Europese oorsprong en gecertifieerd door Masters of Linen, de organisatie voor de promotie van de Europese vlasindustrie, waarvan Deltracon lid is.

 

Het weven en afwerken van linnen stoffen en passementerie gebeurt enkel in België of andere Europese landen die een lange traditie en know-how hebben, elk in hun domein.

“Linnen stoffen zijn als een frisse bries. Linnen is de vezel van ons leven en onze dromen.” 

                                                             - Rudy Delchambre

bottom of page